Си дојде на ракомет, си отиде со iPhone 6

Македонија ја почести Швајцарија со 27 гола на квалификацискиот натпревар за ракоментото ЕП 2016, а Вип Оператор почасти еден од присутните со нов iPhone 6. Жаре на полувремето повика еден од гледачите да му асистира во влечење на наградата, а среќниот добитник беше младиот Леонид кому му посакуваме само убави разговори и четови на новиот телефон 🙂

IMG_3298

IMG_3310

IMG_3331

IMG_3337