Како Дарко Панчев се пушта на девојки (ракометна верзија)

Доколку ги пробавте фудбалските фрази на Дарко Панчев за да ја ќарите вашата симпатија, но поради некоја чудна причина истите не ви запалија, еве ви нова рунда на фрази кои што ќе ви помогнат да ја ќарите девојката од вашите соништа:

 

pick pancev PANCEV ZAPRES PANCEV GOL MIRKULOVSKI PANCINSKI PERFEKTNA POZICII PANCEV SUDIJA