Сите новогодишни Еден на Еден епизоди

Низ годините сме внимавале секоја од епизодите кои се емитувале околу Нова година да бидат посебни и уникатни. Секоја една од нив. Затоа и денес имаме еден куп видеа во кои ќе може да уживате за време на празниците.

Еве ги на куп сите новогодишни Еден на Еден епизоди:

Во недела, пак, на 30 декември, ќе се емитува специјалната новогодишна епизода за оваа 10 сезона!

Се гледаме на Канал 5 во недела, 30 декември од 18:30 часот.