Сите специјални 1на1 емиси за НОВА ГОДИНА!

Има ли подобар начин за славење на Новата година од #1на1?

Можеби и има, ама не е тоа тема на муабет 😀

Под текстов ги имаме сите специјални новогодишни изданија на нашето шоу! Многу хумор, скечеви, музика, и најразлични забавни гости!

Се гледаме догодина со ново издание на овој пост, апдејтиран со новогодишниот специјал кога ќе ја чекаме 2023 година… а до тогаш кој знае што ќе се случи? 😀

Среќна нова пријатели и пријателки!