Скандалозно: Обични граѓани видени како отвораат патишта, училишта, градинки, фабрики…

За сите што ја пропуштија новата епизода на „Фчерашни новости“ во неделата, епизодата 26 веќе е достапна на „Јутјуб“. Во неа гледајте:

  • Скандалозно: Обични граѓани видени како отвораат патишта, училишта, градинки, фабрики…
  • „Фчерашни“ дознава: Дали навистина завршија протестите на „За заедничка Македонија“?
  • Како функционира адвокатскиот шалтер во Македонија

И во оваа епизода возење со таксистот-експерт и временска прогноза со Силвестер Ведар.

Екипата веќе ги засука ракавите за епизодата 27. Очекувајте нови „Фчерашни новости“ во недела во 19:10 часот на „Телма“!