Жаре му врати на Спасе

Во необичните јавувања кои ги добива Жаре, повторно се јави Спасе, но овој пат оној што зафркаваше беше Жаре, па така Спасе наместо со него разговараше со Чом, Јанкулоска, Зафирчев, Ефтов.