Скокање со падобран во Еден на Еден?

Да, и тоа е возможно! После освоената Бубамара, Жаре се чувствуваше авантуристички и реши да скока со падобран!
А дали се предомисли пред самиот скок или не, може да погледнете на следниот линк:

Целата епизода со “Утринска на Телма” и “Здраво Македонијо”е достапна на следниот линк, настапот на Суперхикс е достапен тука, додека пак “Безобразните карти” од последната епизода се достапни тука.

“Топ 5 луѓе што се јавуваат во утринска” – Клик.