Ново импресивно видео од скокот на Баумгартнер

Сите се сеќаваме на Феликс Баумгартнер и неговиот скок од 39 километри над земјата, пробивајќи го звучниот ѕид. Овојпат, од GoPro извадија ново видео кое го одзема здивот…