Вицот на Пајак

За сите тие што се прашуваат како поминуваат нашите снимања зад камерите, видеово ќе ви ги одговори прашањата. Во кратки црти, снимањето ни поминува лудо и откачено, а главна атракција се вицовите на Пајак 😀