BTL Кампањи Сковин и Љубљански Млекари

Нашиот тим во повеќе наврати и за неколку различни поводи и датуми реализираше BTL кампањи за нашите клиeнти Љубљански Млекари и Сковин. Нашиот тим ги осмисли и реализира овие презентации во разни маркети низ главниот град

Лјублјански млекари

Сковин