Следете ги Перо и Маја во нивното веб шоу!

Градежната компанија Golden Art започнува со сосема нов симпатичен новитет на нивната фејсбук страна. Погледнете ја првата епизода од Golden Art веб шоуто и следете ги авантурите на Перо и Маја и понатаму на facebook.com/GoldenArtMKD

Време е за Епизода 1 од нашето веб шоу! 😀 Кога е вистинското време да купите стан? Дозволете им на Перо и Маја (па и Жа…

Posted by Golden Art on Wednesday, February 24, 2016

 

 

Погледнете ја и втората епизода од веб шоуто:

Golden Art веб шоу Еп02Додека се подготвуваме за саемот за градежништво, погледнете ја втората епизода од нашето веб шоу 🙂 А кога сме веќе кај саемот за градежништво (01-05.03), подгответе се и дојдете со целото семејство, имаме многу изненадувања за сите! ^_^

Posted by Golden Art on петок, 26 февруари 2016

 

 

Пристигна и третата епизода од веб шоуто:

Кирија или кредит? Прашање кое сите нè мачи при одлуката за нов дом. Па, нормално! Немаме сите јахта како другарот на Перо… 🙂

Posted by Golden Art on Saturday, February 27, 2016

 

Гледајте ги и останатите видеа на фејсбук профилот на Golden Art