Од 16ти до 19ти сите сме во Прилеп!

Од 16ти до 19ти сите сме во Прилеп! Жаре и Марјана ќе бидат со вас во сите 4 фестивалски вечери. На здравје!

poster3

Распоред на настапувачи:

Првата вечер ќе настапуваат Слаткаристика, „Љубојна“, Саша Ковачевиќ и диџеите Славе, Мето, Мартин Антена и Синиша, а на 17 јули ќе ги видиме „Радио Актив“, „ZAA“, „ДНК“ и „Прљаво Казалиште“.

Сабота, третиот ден од фестивалот ќе почне со македонскиот фолк-изведувач Наум Петрески, а ќе продолжи со Неда Украден и со Оливер Драгоевиќ.

poster4

Последниот ден свои настапи ќе имаат Ален Хасановиќ, Гоца Тржан и Дино Мерлин.