Совршената песна во совршеното време

Мислевте дека рагбито е опасен и тежок спорт, но можеби ќе се предомислите кога ќе го видите ова слатко видео со прекрасната песна на Роб Керни која совршено одговара со ситуацијата во која се нашол овој ирски рагбист.