Спасе има нова жртва, Јанко „Јади Бурек“ (видео)

Спасе кој редовно знаеше да го извади од такт Жаре Коцкица, овој пат му се јави на Јанко во Јади Бурек. Колку време му траеше трпението на Јанко, погледнете.