Среќен роденден за Групер

На нашите пријатели од Групер им помогнавме да го прослават својот 4ти роденден, оваа сабота во Сити Хол. Нека се множат годините и успехот, им посакуваме уште многу многу реализирани зделки.

1395412_816149318443078_7681281005902092706_n

10922831_816164888441521_4714414756856620906_n

10968509_816176468440363_7432981379488436594_n

1911038_816892241702119_1315024345688209053_o

10960269_816892141702129_7591875136265205883_o