Среќна Македонска Нова Година!

Кога Србите имаат „Српска“ зошто и ние не би имале Македонска Нова годна? Нека Ви е честита на сите Вие што ја славите, а за да ја видите целата честитка и интервјуто со ракометната репрезентација кликнете тука.