Стево и Диме Такси од „Големи и Мали“ во 2016!

Порано актери во „Големи и Мали“, а сега и двајцата на Телма 😀 Eдниот во #1на1, а другиот во „Фчерашни новости“. Погледнете ги Жаре и Мартин како ги повторуваат нивините најпознати улоги:

Целата епизода: Клик