Стојанче Ангелов

Возбудливо како во Рамбо кецот, акциони сцени како во Терминатор двојчето и тензично како во Ајкула… тројчето. Не, ова не е нов блокбастер од Холивуд. Ова е новата епизода од #сезона12 на #1на1 со Стојанче Ангелов