Караоке со Мартија и Антонија

Кога ја имаш иднината на македонската музичка сцена на гости во #1на1, мора да им дадеш шанса да си ги покажат и своите пејачки способности во сегментот “Караоке во #1на1“. Еве како се снајдоа Мартија, Антонија и Жаре со најновите хитови:

Монологот од епизодата тука.

Целата епизода можете да ја погледнете на следниот линк.