Студиото никогаш не било вака лепо!

Онаа одлична атмосфера во студиото, која е тука од самиот почеток на сезона 10, уште е присутна, и расте со секое наредно снимање. Расположена публика, расположена екипа и најбитното – расположена гостинка.

Лепа Брена беше гостин и пол! Во тоа ќе се уверите во недела од 18:30 часот на Канал 5, а дотогаш еве мал поглед на тоа што се случуваше во студиото