Супер шоу со ДНК и Чајка!

Во последната епизода на #1на1 на гости ни дојде најдоброто ќелаво дуо – ДНК 😀 Освен Андреј и Панчо, гостин ни беше и Чајка – првиот макеоднец кој ќе настапува на најопасниот авто-мото настан кој се одржува на Isle of Man!

Монологот од епизодата е достапен тука, а  сегментот “Прашај го Спасе” од последната епизода е достапен тука.

Веб екскулзивното видео “Што јадат познатите” е достапно на следниот линк.