Погледнете го гостувањето на Тимур Дибиров во новата Еден на Еден!

Ракометниот ас Тимур Дибиров ни беше гостин во претпоследното издание за 2015 и богами ни приреди забавна епизода. Меѓу другото, русинот го заврте тркалото со прашања и ни откри дел од тајните на ракометарите на РК Вардар. Освен ова, за прв пат во нашето шоу гостинот на Жаре имаше можност да прочита што тоа интернетот мисли за него. Ако сте спремни за добра забава и Тимур во одело земете си ги пуканките и “седнете му” на видеово 🙂