Тајфата во живо во Еден на Еден

Oсвен што ни помогнаа со “Топ 5 работи што му се познати на секој македонски музичар“, Тајфата и Димитар Андоновски ни се претставија во живо со песната “Fragile”

Целата епизода со нашите сниматели – Тука

Автомобилските авантури на нашите сниматели – Клик