ТОП 5 најгледани видеа за 2017

Ако по нешто ја сакаме Новата година е по руската салата. Ако по нешто друго ја сакаме, тоа се топ листите на најгледани филмови, најслушани песни, најчитани текстови, најлајкувани постови…You name it! 🙂

Затоа, ја завршуваме 2017 со неколку наши топ-листи. Прва од нив ТОП5 најгледани видеа на Фејсбук страницата на Еден на Еден.

Место бр. 5

Место бр. 4

Место бр. 3

Место бр. 2

Место бр. 1