Tајната што музичката индустрија не сака да ја знаете

Мили Ванили е името кое засекогаш ќе остане запаметено во музичката историја како пејачот што само отвораше уста. Но, ужасното пеење на некои од денешните ѕвезди не се прикрива само со туѓ глас. Измамамта е иста, само технолоши посовремена.

Без компјутерска обработка, повеќето од нив не пеат ни пристојно, а камоли како за рангот на ѕвезда што го имаат.

Детално во овој одличен прилог.