Боки 13 – Моден критичар

Боки 13 се смета себеси за моден гуру, па затоа во неговото гостување имавме сегмент во кој Боки ги оценуваше модните стилови на Никола Груевски, Миленко, Зоран Заев

Монологот од оваа епизода е достапен тука, а настапот на Funk Shuiтука.