Тарик, песна, идиоти…

За неговата неколкудецениска работа како актер, „Милионер“, квизовите, новата серија и уште многу теми и муабети.

За оние што ја пропуштија – новата епизода на Еден на Еден со Тарик Филиповиќ веќе е достапна на „Јутјуб“:

Во недела, не чека нова епизода на „Еден на Еден“. Не ја пропуштајте сезона 10 секоја недела од 18:30 на Канал 5.