THE OFFICE – МАКЕДОНСКА (ПАРТИСКА) ВЕРЗИЈА

Верзија на тоа како би било доколку американскиот The Office би се снимал во партиски офиз кај нас 🙂

***НАСКОРО – 1НА1 СЕЗОНА 7 НА ТЕЛМА!***