Тино и Атанас играат да плукнеш ме изнасмеа!

Играта во која што можеш да си го исплукаш пријателот и притоа да кажеш “Извини, до игратa беше” е назад во #1на1! 😀 Освен тоа што одиграа урнебесни “Безобразни карти”, Тино и Атанас исто така беа и седнати еден спроти друг за да видиме кој од нив двајца полесно паѓа “пробај да не се насмееш” предизвици 😀

Целата епизода – тука.

Монологот од епизодата тука.

А одличниот настап на Conquering Lion во #1на1 е достапен на следниот линк.