Трифун Костовски зборува за неговите најплодни бизнис денови

Најпознатиот македонски бизнисмен, Трифун Костовски зборува за неговите најплодни бизнис денови и како го направил првиот милион. Погледнете дел од интервјуто што го направивме минатата сезона во Еден на Еден