Тенко колку корица!

Работите најдобро се објаснуваат со примери. Па така и LG реши со едно креативно решение да објасни колку е тенок нивниот најнов телевизор. И тоа практично го направи на корицата на едно списание. Еве како тоа изгледа:
01