Тринаесетте величествени

И „Фчерашни новости“ ги искористија податоците од „Фејсбук“. Но, само за да ја направат листата на Тринаесетте величествени.

Празничната епизода на „Фчерашни новости“ помина во знакот на најдобрите 13. Поточно најгледаните 13 скечеви на „Фејсбук“ од досегашните 70 епизоди на најгледаната забавна емисија во Македонија.

Доколку пропуштивте, еве кој сѐ се најде на ТОП 13 велигденската листа:


Во недела од 20 часот на Телма или во живо на „Фејсбук“ ќе гледаме нови материјали и последни ќе дознаеме што се случуваше изминатите денови.