ЦЕЛА ЕМИСИЈА: Гостувањето на Џес Бејли во „Еден на Еден“

Во неделата во „Еден на Еден“ на „Канал 5“ имавте прилика да го гледате ексклузивното гостување на една од најпопуларните странски личности во земјава, американскиот амбасадор Џес Бејли.

За првпат јавноста имаше можност да го види амбасадорот Бејли во едно опуштено издание, каде без проблем зборуваше за својот приватен живот, за наводната негова смена по доаѓањето на Доналд Трамп, за идните планови, а откри и дали има вистина во гласините дека наводно тој е „тајниот“ премиер на Македонија.

Домаќинот Жаре му подготви изненадување на гостинот, па на среде емисија му извади чадор од под неговото биро…

За сите што ја пропуштија да ја гледаат емисијата на малите екрани, истата е веќе објавена на Јутјуб.

Уживајте: