Антониа Гиговска за својата трансформација

Со Антониа Гиговска отворено поразговаравме за нејзината трансформација, како и за позитивните и негативни коментари со кои се соочувала.
Гледајте ја премиерата на Сезона 14 оваа недела, со почеток во 18:30 на Канал 5 📺😎