ЦЕЛА ЕМИСИЈА: Сашко Коцев во „Еден на Еден“

Ако го пропуштивте последното издание на “Еден на Еден”, имате добра причина да се каете, бидејќи водителот Жаре го угости еден од нашите најдобри актери, феноменалниот Сашко Коцев.

Познатиот актер за првпат зборуваше за неговата најголема радост во животот, а тоа е ќеркичката Јоана која ја доби пред само неколку месеци.

Но, Сашко зборуваше и за неговите ангажмани, се пофали со идните проекти, а исто така првпат прозборе и за инцидентот со екс-градоначалникот на Охрид.

За сите вие што ја пропуштивте неделната емисија, истата е веќе објавена на Јутјуб.

Погледнете: