Целото гостување на Каролина и Нина!

Македонското девојче Каролине Гочева и хрватската ѕвезда Нина Бадриќ беа апсолутно прекрасни во последната #1на1 епизода.
Ако ја пропуштивте, срам да ви е!

На 13 декември ни гостува Игор Џамбазов! Затоа, оваа сабота во 21.30 часот не заборавајте да се вклучите на тв Алфа.