Твоето рап име

Ако нешто научивме живеејќи во Македонија – името е битно. Многу битно. Па, доколку сакате да станете новиот Врчак или, дајбоже, наследникот на Угро, мора да поработите и на вашето музичко име.

Еве го предлогот, кој би бил одличен во многу случаи. Лил Вотка, Лил Џин…Но, не и во нашиот случај. Не, Лил Тоалетна не е баш catchy…