Уште едно одлично издание на Безобразни карти!

После маестралното деби на играта ‘Безобразни карти’, дојде време и за очекуваното продолжение на истата. Овој пат Гоце, Чоре и Ванчо беа учесници во играта која што ги открива тајните кои што масоните не сакаат да ги дознаете! Оваа игра ќе ви открие кој доби благослов од папата, што треба да избегнувате ова лето и што го зголемува пенисот!

Целата епизда е достапна на следниот линк, а монологот од истата епизода е на следниот клик.