Игра: Симулатор за кози

Покрај Sims – најпознатата игра за симулација на живот, и многуте слични за симулирање на возење на коли, камиони, трактори, авиони и што ли уште не, на интерет се појави гејмплеј од нова игра која го симулира животот на една коза. O.o