Вака се почнува емисија!

Оваа сабота е стартот на новата сезона од Еден на ЕденОдлучивме да ги презентираме сите новитети на еден нетипичен и интересен начин. Повикавме стотина од најсреќните фејсбук фанови во нашето студио и преку несекојдневно дружење заедно ги разгледавме новите скечеви, пародии, идеи итн.

Гледајте ги Жаре и останатите наши супер ликови во премиерната епизода оваа сабота на Алфа во 21.30 часот.

Гостин е ѕвездата на Металург, Ренато Вугринец, а настап во живо ќе имаат одличните Green Out!