Васко Тодоров во 1на1: Лесно е да се снимаат скечеви

Во чија кожа најдобро се снаоѓа, како Батка, како Тошо Малерот или како Ристо, ќе каже Васко Тодоров во 1на1, во недела од 18.30 на Канал 5. За К-15, за животот во Австралија, за тоа дали е лесно или тешко да се снимаат скечеви, Васе му раскажа на Жаре на свој оригинален начин: „Нема полесно од снимање скечеви“.

Новост во Сезона 12 е што одиме со нов концепт. Не снимаме во студио, туку на други интересни места, кои ќе ви ги откриеме во недела.

Ѕирнете ја најавата за почеток: