Веб ексклузива – сликање со Саша

Имаме и видео доказ дека женските чекаат ред за Саша Ковачевиќ! 😀

Целата емисија тука.

Монологот е тука.

А на следниот клик ќе можете и да го погледнете настапот на Жаре и Саша.

А сликите што излегоа од ова видео ќе можете да ги погледнете тука.