Веб Ексклузива: Супер настап на Влатко Стефановски!

ТВ верзијата на шоуто со Иџе и Влатко Стефановски го имаше настапот на “Огреала месечина” и “Зошто си ме мајко родила”, но во ова специјално интернет издание екипата на #1на1 ви го прикажува и одличниот кавер на “Superstition”!

Пијаните снимки на нашите политичари се достапни тука, а тука можете да го погледнете монологот од последната епизода.