Веома врла добру епизоду на Фчерашни новости

Во најновите „Фчерашни новости“ последни дознајте за тоа како Македонија го совлада речникот на Вук Караџиќ, како да убиете пајак според фенг-шуи и како реагираат познавачите на законот за легализирањето на маслото од канабис.

Пред нас е уште една урнебесна епизода на единствената емисија од ваков тип кај нас. Епизодата број 9 на „Фчерани новости премиерно ќе биде прикажана оваа недела, 19 јуни, во 19:10 часот на Телма телевизија.

Во меѓувреме, погледнете ги необјавените клипови и скечеви на „Фејсбук“, фотографиите од позади сцената на „Инстаграм“ и потсетете се на старите епизоди на  „Јутјуб.

Пишете му и на Спиро Енергија на spiroenergija69@yahoo.com

Премиера: Секоја недела во 19:10 на Телма

Репризи: недела 23:05 часот, понеделник и четврток после 16 часот