Видете кој ни честита Велигден!

Веќе навикнавме да го гледаме во телевизиските реклами, но сега зајкото од Гуте Фрухте одвојува време да ни го честита големиот христијански празник – Велигден.

Имајте убав продолжен викенд, собирајте енергија и реласкирајте се максимално со прекрасните сокови Гуте Фрухте. Одберете го омилениот од многуте вкусови и уживајте!

naslovna