Вистината за сликата која го сруши Твитер

Оскаровската вечер помина без многу изненадувања, бар во однос на наградите. За време на доделување на наградите, Елен (водителката на ова оскаровско шоу) неколку пати се фотографираше себе си и ги постираше сликите на Твитер. Една од тие фотографии беше толку многу ретвитана што го бутна Твитер на неколку минути. Сликата може да се види на скоро секој можен сајт денеска, но од извори блиски на оскарите дознаваме дека таа слика е фотошопирана, а еве екслузивно за вас ја најдовме и оригиналната слика.

milanka-na-oskar copy