Влатко Стефановски во „Еден на Еден“

Оваа недела во студиото на Еден на Еден гостува единствениот Влатко Стефановски. На каучот кај Жаре, Стефановски зборува за неговиот последен проект, албумот „Мајчин јазик“ и концертите кои следуваат во Македонската филхармонија.

Покрај тоа, ќе го видиме и во едно поинакво светло. Стефановски зборува за религија, за Скопје, за неговите патувања, неговиот најверен фан од Норвешка…

Не ја пропуштајте Еден на Еден со Влатко Стефановски оваа недела 18:50 часот на Канал 5.