Влатко Васиљ чита твитови за него

Кој би рекол дека еден од најпопуларните твитерџии има толку многу хејтери на Твитер?

Влатко Васиљ ни дојде на гости пред еден месец, а во еден од сегментите што поради недоволно време моравме да ги избришеме од целосната епизода беше и сегментот во кој Васиљ читаше твитови наменети за него. Внимание, дел од твитовите користат пцости. 😀