Во дворот на Фчерашни

Им влеговме дома на Фчерашни, на местото кај што го минуваа времето меѓу снимања. Разговаравме за креативниот процес преку кој ги создаваа скечевите.

И дур бевме тука, ете така, на игра на смеа, се роди нов скеч!
Ве чекаме на нашиот youtube.com/EdenNaEdenTV, утре од 20 часот, на youtube премиерата на емисијата со Дуци и Пајо!