Во недела – Елена Ристеска во Еден на Еден

Фановите на Елена Ристеска наскоро ќе можат да купат производи од нејзината линија на препарати. За нејзиниот нов бренд, како и идните музички соработки, пејачката ќе зборува оваа недела во „Еден на Еден“.

Еве што ќе гледаме:

Ова е само дел од неделната епизода на „Еден на Еден“. Не ја пропуштајте емисијата и оваа недела од 18:30 на „Канал 5“.